10 bästa NYA Android-appar från april 2021

Letar du efter några nya appar? Vi täckte dig med de bästa nya Android-apparna från den senaste månaden!

Apputvecklare driver kuvertet dagligen och försöker förbättra och förbättra våra smartphone- och surfplattupplevelser. Faktum är att så många Android-appar kommer ut varje dag att det är svårt att hålla koll på dem alla. Det är svårt att utnyttja det bästa av det bästa, men om du blir uttråkad av vad du har och vill prova något nytt, kolla in de bästa nya Android-apparna från den senaste månaden! Du kan kolla in våra val för de bästa nya Android-apparna från 2020 i videon ovan!

De bästa NYA Android-apparna från april 2021:

  • EKA2L1
  • FCC-hastighetstest
  • Microsoft Whiteboard
  • Nyheter i kulor
  • Phocus II
  • Stack
  • Butiker nu
  • SwirlWalls
  • Spåra
  • Wateria

EKA2L1

EKA2L1 är en Symbian-emulator och en av endast ett par i Play Store. Den stöder några olika versioner av Symbian, inklusive S60v1, S60v3 och S60v5. Detta ger den möjligheten att efterlikna många saker, inklusive den gamla N-Gage-konsolen. Emulatorn har också funktioner som tangentmappning om du vill spela spel tillsammans med saker som bildhastighetsjustering. Det är en gratis app så N-Gage-fans kan njuta av det här billigt.

FCC-hastighetstest

FCC lanserade sin egen hastighetstestapp denna månad. Det fungerar som de flesta hastighetstester. Du slår go och appen kontrollerar saker som nedladdnings- och uppladdningshastigheter, latens, jitter och paketförlust. Det körs också i bakgrunden för att regelbundet testa din nätverksanslutning. Detta ger FCC en bättre uppfattning om hur bra eller dåligt internet är i ditt område. Vi gillar särskilt införandet av paketförlust, en unik funktion i detta utrymme och viktigt för felsökning. Du kan ställa in att appen inte ska köras i bakgrunden om du vill bevara din mobildata.

Microsoft Whiteboard

Microsoft Whiteboard är en app som är populär bland Microsoft Teams-prenumeranter. Detta är dess första fullständiga mobilutgåva. Det är lite grundläggande jämfört med andra plattformar, men det är ett pågående arbete. Det låter dig rita ut idéer, anteckna och samarbeta med andra människor. Appen är endast tillgänglig för arbets- och skolkonton just nu. Det bör bli bättre och mer tillgängligt med tiden.

Nyheter i kulor

News in Bullets är en app för nyhetsläsare. Appens huvudfunktion är att sammanfatta en artikels innehåll för enkel och snabb matsmältning. Den stöder tusentals publikationer, hundratals ämnen och en ganska anständig sökfunktion. Nyheten är en mer komplex maskin än den någonsin varit och det hjälper till att förenkla den lite. News in Bullets är en gratis app med annonser.

Phocus II

Phocus II är en redigerare för suddighet och stående läge. Du importerar i princip en bild och det hjälper dig att lägga till saker som bokeh tillsammans med andra stilredigeringar. Det finns också saker som stående belysning, ett verktyg för att ändra bakgrundsfärg och olika andra justeringar du kan göra. Appen är lite dyr för vad den gör, men människor som tar selfies mycket kan tycka att det årliga priset är lätt att svälja för vad den här appen kan göra.

Stack

Stack är den senaste appen från Area 120 av Google. Det är en grundläggande PDF-skanner med ett OCR-element. Du skannar in dokument som kvitton eller andra sådana saker. Appen analyserar informationen och sparar en PDF-fil på din Google Drive. Detta är uppenbarligen en nischapp som alla inte behöver. Men det är faktiskt ganska bra för människor som gör saker som att spara kvitton för skattesäsongen. Dessutom är PDF-filer små så att du kan lagra massor av dem på din Google Drive. Den här appen fungerar förvånansvärt bra och den är också gratis att ladda ner och använda.

Berättelser nu

Stories Now är en annan RSS-nyhetsläsare. Den här är lite mer traditionell än News in Bullets. Den stöder RSS och ATOM. Några andra funktioner inkluderar kategorier, ett mörkt tema och mer. Den stora funktionen som skiljer den är berättelsepresentationen. Det visar nyheter från dina källor i form av Instagram Stories. Du slår bubblan och ser ett Instagram-inlägg med rubriken. Det är lätt att klicka igenom och läsa artikeln därifrån. Det är lite grundläggande, men vi gillar idén och riktningen.

SwirlWalls

SwirlWalls är en levande, interaktiv tapet. Appen har mycket färgglada bakgrundsbilder tillsammans med olika anpassningar för att få den att se mer ut som du vill. Varje mönster är ett virvlande mönster av något slag med varierande effekter. Några andra funktioner har 140 virvelbakgrunder, stöd för mörkt tema och du kan bläddra i telefonen som en Wii-kontroller för att ändra bakgrunden. Det har ett pris på 4,99 USD, men du får allt i appen på fronten utan köp eller annonser i appen.

Spåra

Untrack är en integritetsapp. Det tar bort det extra nonsens i slutet av webbadresserna. Extra skräp används vanligtvis för att spåra dig. Detta är vanligtvis inte en stor sak för de flesta, men den här appen är en bra idé nu när folk börjar ta integritet på allvar. I grund och botten gör du den här appen till din standardwebbläsare och tilldelar sedan din faktiska standardwebbläsare i appen. Sedan, när du klickar på länkar, tar appen bort all länkspårning från den och startar baslänken i din faktiska standardwebbläsare. Det märks knappt i praktiken. Appen kostar 1,99 USD utan köp eller annonser i appen.

Wateria

Wateria är en app för växtskötsel och vattning. Appens basfunktion är en bevattningsapp. Du matar bara in dina växter och vattenschemat och det påminner dig om att vattna dem. Appen ger dig också tips om hur du odlar dina växter och till och med stöd för Google Lens (på enheter med lämpliga versioner av Android). Det är säkert nisch, men det fungerade bra i våra tester.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *