Bästa appar för att tjäna pengar online i Pakistan

Internetrusningen har också gjort det enkelt att tjäna online. Du kan tjäna på webbplatser, bloggar, frilansande, datainmatningsjobb och andra sätt. Men vet du några av de bästa tjänande apparna i Pakistan som ger dig pengar på shopping, genomföra undersökningar, spela spel, titta på videor och mycket mer?

 • Innehållsförteckning
 • Upparbete
 • Fiverr
 • Rädda dig
 • Zareklamy – Tjäna pengar online gratis
 • Tjäna pengar online 2020 – Snurr och vinn gratis kontanter
 • Daraz Games
 • Jeeto Paisa
 • PomPak – Lär dig att tjäna
 • Googles Opinion Rewards
 • OpinionAPP (Triaba)
 • Uber
 • Bykea

Upparbete

Upwork, tidigare känt som oDesk är en frilansningsapp som är mest använd och populär i Pakistan. Det hjälper dig att tjäna pengar online i bekvämligheten av ditt hem. Oavsett om du är student, arbetande hemmafru, yrkesprofessionell eller äldre vuxen, kan du få tillgång till olika jobb i din nisch. Du kan också ta ut betalningen till dina lokala banker med ett klick. Det är en av de bästa inkomstapparna i Pakistan som har anslutit arbetsgivare och frilansare över hela världen på en plattform.

Fiverr

I likhet med Upwork är Fiverr också en frilansningsapp och en av de snabbast växande webbplatserna för onlineinkomst i Pakistan. Om du är student och kämpar för att få båda ändarna att mötas kan du göra användarvänliga spelningar på plattformen och tjäna pengar online. Först måste du skapa en stark profil och spelning och sedan skicka förslag på jobbet du är intresserad av att utföra. När dina spelningar börjar fungera börjar din resa till att tjäna pengar också.

Rädda dig

Har du någonsin tänkt på en app som ger dig pengar tillbaka för onlineshopping? Nej? Prova Savyour! Det är en online shopping -app som har allt på sin portal med fantastiska erbjudanden och rabatter. Från restauranger till daglig användning till dagligvaror, det gör onlineshoppen prisvärd och snabbast för oss. Och det bästa är att ju mer du handlar från appen, desto mer cashback -pengar kommer att samlas in på ditt konto, och du kan ta ut dem när du vill. Är det inte en bra app?

Läs: [Så får du cashback på Savyour]

Om du letar efter ett extra jobb för att tjäna pengar online, prova den här appen Zareklamy. Det ger dig fem metoder för intäktsgenerering för att tjäna pengar. Du kan samla belöningar för små uppgifter som att titta på videor, engagera sig på sociala medieplattformar, prenumerera på Youtube -kanaler eller följa konton på TikTok eller Instagram. Några av funktionerna i appen är inte tillgängliga men ändå kan du använda andra under dina lediga timmar för att tjäna pengar. När du har nått din betalningströskel kan du ta ut pengar via banköverföring, PayPal, TransferWise eller Payoneer.

Tjäna pengar online 2020 – Snurr och vinn gratis kontanter

Om du letar efter den bästa app för att tjäna pengar online i Pakistan utan investeringar, prova den här appen Tjäna pengar online. Det låter dig vinna äkta kontantbelöningar, obegränsade pengar och poäng genom att spela spel. Du behöver bara snurra på hjulet och samla mynt för att tjäna pengar snabbare. Ju fler mynt du har, desto högre blir ekonomin. Oavsett var du befinner dig kan du lita på den här appen för att tjäna en sidoinkomst.

Daraz Games

Handlar du ofta från Daraz -appen? Det finns goda nyheter! Som Daraz -användare kan du spela spel i appen och tjäna kontantpoäng. Det finns 1 rupiespel på Daraz genom vilka du kan tjäna 10% cashback och erbjudanden och rabatter på olika produkter. Genom att spela spel kan du också delta i deras lottdragningar och vinna ett megarabatterbjudande.

Jeeto Paisa

Jeeto Paisa är Pakistans första app för augmented reality -spel och sociala meddelanden. Det är bäst för alla som vill tjäna riktiga pengar online i Pakistan. Den ansluter dig till din omgivning genom förstorad verklighet och låter dig utforska den dolda skatten för att göra poäng. Spelen finns på engelska, urdu och punjabi. Du kan också umgås med dina vänner och familj och göra spel roligare och mer interaktivt genom den här appen. Med höga belöningspoäng kan du tjäna megapriser varje vecka.

PomPak – Lär dig att tjäna

PomPak är inte en app för att tjäna pengar utan lär dig istället hur du kan vara en ekonomiskt läskunnig person. Det är ett tv -spel som låter dig bygga mark genom att fatta ekonomiska beslut i olika utmaningar. Det är ett initiativ från Pakistans statsbank för att utbilda människor i att tjäna och spara pengar. När du har slutfört spelen i den här appen kommer du också att belönas med ett certifikat för finansiell läskunnighet av Pakistans statsbank. Det är en av de bästa apparna gömda under massorna.

Googles Opinion Rewards

OpinionAPP (Triaba)

Att arbeta online och tjäna pengar i Pakistan är inte längre en bergig uppgift. Appar som Google Opinion Rewards har gjort det enkelt. Det låter dig tjäna pengar genom onlineundersökningar. När du registrerar dig i appen kommer den att ställa några frågor om dig och sedan rekommendera några undersökningar. Varje enkät du fyller i ger dig $ 1,00 i Play -kredit. Frågorna kan vara din åsikt om en logotyp, säljfrämjande eller reseplaner.

Precis som Google Opinion Rewards hjälper Triaba dig att tjäna pengar med onlineundersökningar. Du måste fylla i enkäter snabbt och du kan tjäna pengar online från dina soffor. Det belönar dig också för att dela åsikter. Du kan tjäna mellan $ 0,13 och $ 3,25 för varje onlineundersökning du fyller i.

Uber

Uber är en app för åkare, men du kan också tjäna pengar genom att bli förare på Uber. Du måste välja och släppa människor nära din omgivning. Det finns inga fasta tider för det; du kan välja din tid och åka turer enligt din tillgänglighet. Den viktiga punkten är att behålla ett bra betyg på din Uber-app för att bli en ansedd och högst rankad Uber-förare i Pakistan.

Bykea

Bykea är en app för cyklister. Om du har körkort och cykel kan du bli en registrerad bykea -partner via appen. Liksom andra appar tjänar det inte pengar genom annonser, undersökningar, visningar och engagemang, men kräver att du är på väg. Ju mer du åker, desto bättre pengar kan du tjäna varje månad.

Förutom dessa appar kan du också tjäna pengar via Facebook, Twitter, Instagram, TikTok, LinkedIn och Youtube. Dessa appar kräver att du skapar innehåll med konsekvens för att sälja dina tjänster och marknadsföra det till en bred publik. Kvaliteten på ditt innehåll med konsekvens kan göra dig till den rikaste, mest följda påverkaren på flera år.

Läs också: [Bästa pakistanska appar som gör ditt liv enklare]

Vanliga frågor !!
F. Ska du lita på att dessa appar gör regelbundna inkomster?

De flesta av dessa appar ersätter inte ditt heltidsjobb, så du bör inte lita på dem för regelbunden inkomst. De räcker inte ens för att göra en sidmängd. Det beror på den tid du investerar i dessa appar. Ju mer tid, desto högre kontanter.

Fråga: Hur kan du ta ut kontanter från den här appen?

Du kan ta ut kontanterna från dessa appar via PayPal eller Transfer Wise. På Upwork och Fiverr finns det ett alternativ att ta ut betalning från ditt lokala bankkonto.

Fråga: Hur tjänar dessa appar pengar?

Appar tjänar pengar när människor lägger ner sin tid på dem. Genom att göra undersökningar, titta på videor, slutföra små uppgifter och sociala nätverk lägger du mycket tid på appar, ökar antalet nedladdningar och lagringstid. Strategin för att ge dig belöningar, kontanter, gåvor och pengar håller dig längre på apparna. Några av apparna är emellertid legitima och kan hjälpa dig att ta tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *