bästa applikationer för affärsvisioner 2021 för att öka ditt företag

Förra året när vi gjorde den här granskningen av de bästa applikationerna för marknadsföringsvisionärer sa vi att vi alla blivit applikationsmissbrukare. Sammantaget var detta tillkännagivande klar under det senaste året. Med allt socialt borttagande, annorlunda arbete,


Dessutom visade det sig att nya vanliga, underhållande av ett företag var beroende av de bästa affärsapplikationer som affärsidéer kunde upptäcka.


Men med ett stort antal ansökningar som ständigt dyker upp är det svårt att avgöra vilka som är de bästa applikationerna för affärsmän 2021. Som sådan är det intressant att göra en sammanfattning med applikationer för affärsmän som alla skulle hålla med om att de markerar alla behållare .


Med tanke på detta överträffade vi alla förväntningar med undersökning för att sammanställa en sammanfattning av måste-ha-ansökningar för affärsmän, oavsett om de är förberedda eller nybörjare. Hur som helst kan du gå till vår mer uttömmande sammanfattning av 119 gratis instrument för företag om det här verkar alltför blyg för en sammanfattning.


Toppapplikationer för affärsmän som tar ett stick på prestation 2021


Vi delade upp denna lista över företagspersoner i några klasser för att vara enklare för dig att upptäcka vad du behöver.


Erbjudanden och presentationsprogram för affärsmän


Medveten – Med SMS -marknadsföring som förväntas stiga med 52% till 2023, är det bättre om du får fart med mönstret på text som visar ASAP. Enligt affärsmän är Attentive den perfekta applikationen för det. Oavsett om du vill deklarera framsteg eller avsändningar, eller för att hålla kontakten med dina kunder, är det här appen du behöver. Dess gränssnitt och komponenter är instinktiva och enkla att använda. Dessutom är deras kundstöd oklanderligt – att svara på frågor och lösa problem spontant.


Klaviyo –

Du behöver inte titta på instruktionsövningar för att ställa in Klaviyo och se hur du använder den, vilket, i motsats till sina rivaler, är en betydande fördel. Den här applikationen, som dominerar i e -postreklam, är inget annat än olika element för att hjälpa dig med att förmedla hela paketet, allt inbäddat trevligt. Den är idealisk för D2C e -handelsorganisationer och den samordnar felfritt med Shopify, Magento, WooComerce och deras preferenser.
Square – Detta är ett otvivelaktigt krav för att ha en affärsapplikation för affärsmän som har bråttom som behöver bära sin verksamhet var som helst med dem. När de väl är anslutna skickar de dig en liten användare för att associera med din mångsidighet. Då kan du utan tvekan hantera kredit- och betalkortbetalningar. I motsats till andra avbetalningsarrangemang som är statiska erbjuder Square dig portabilitet, vilket gör det enklare att avsluta affärer var som helst och när som helst.


CanIRank-

Du kan säga att vi är ensidiga eftersom CanIRank är en Enterprise League-del, men kom ihåg att denna sammanfattning gjordes beroende av idéer och granskningar av affärsmän. Vi var glada över att upptäcka att en av våra individer ses som en framstående bland andra affärsapplikationer bland affärs visionärer.
Vad skiljer dem från andra SEO -programmeringsorganisationer? Hur de först använder AI för att ge dig tydliga, anmärkningsvärda förslag. Andra ger dig helt enkelt obehaglig information, och du måste reda ut hur du hanterar den. Du har också en SEO -specialist tillgänglig för dig konsekvent.
Undertaking League – Vi kan ha varit för ödmjuka för att ens tänka på att placera oss på listan förra året, men när Business Insider ger dig ett erkännande för att vara enastående bland andra affärsfaser att gå med, hade du möjlighet att förtjäna något.


Undertaking League är ett AI-drivet stadium som arbetar för affärsidéer som behöver upptäcka medbrottslingar (leverantörer, hyresarbetare, säljare och så vidare) och kunder med två eller tre fästingar. Ändå, inte alls som register, är detta skede intelligent och gör det enklare för individerna att stänga arrangemang (köp eller sälj) på distans, vilket ger dem utrymme till noll i ytterligare på genomförandet av arrangemanget och inte bara på att leta efter rätt lagkamrat.

Användbarhet

Synder – Denna applikation eliminerar det oroande från redovisning. Internetföretagare älskar detta eftersom det importerar aktuell och kronisk information om utbyten från avbetalningsprocessorer och e -handelsfaser i QuickBooks eller Xero. Hur som helst, desto mer kritiskt synkroniserar den informationen och begränsar fel i laddningsrapporter. Kundvård är utan tvekan deras solidaritet, eftersom de är lyhörda och stödjande.


SaneBox – Om du är en av de affärsmän som kämpar för att hantera sin spillning i inkorgen, då är SaneBox extraordinärt jämfört med andra affärsmässiga applikationer för dig. Det bästa med det är att oavsett om du använder Gmail, Outlook eller någon annan e -postadministration kan du använda den. Med sin AI -innovation och ivrig beräkning kommer irriterande avsändare inte att besvära dig längre, och du kan nollställa de viktiga meddelandena. Detta är bara en försumbar del av vad den här applikationen gör: arrangera och städa, en enda fästning dras tillbaka, tupplur, meddelanden för efterföljande möten …


Brosix – En annan individ från vår egen, Brosix förtjänar att den har lagts på den här bästa applikationen för företagslista. Det är en mycket säker sms -applikation för företag. Sammantaget, förutsatt att du behöver hålla kontakten med din grupp utan att äventyra säkerheten, är det här appen du behöver. Deras kryptering på hög nivå skyddar dig från gatecrashers. Laddad med höjdpunkter gör den inre korrespondensen enklare och mer skicklig. Dessutom är det allt du behöver när du arbetar på avstånd.


Mynta – När det gäller att följa och övervaka fonder är det inte svårt att sugas in i twistern. En sen del, och säga farväl överraskande. Ändå säkerställer Mint att du får besked innan avbetalningarna förväntas, och dessutom varnar det dig när tillgångarna är på grundläggande låga nivåer. Det finns också andra användbara bestämmelser för att hålla dig borta från att förklara ekonomiskt insolvens, men huvudsynen är att din information är mycket skyddad.
RescueTime – Om alla dumma krångel som lever i den digitala eran, med alla dessa fantastiska applikationer för att göra ditt liv enklare. Tills det inte är det, och de börjar avleda dig från det betydande arbetet. Du missar en avbrottstid, då, vid den tidpunkten en annan, och förslaget du skickade är fullt av brister … Det är ett perfekt tillfälle att slippa arbeta med din nytta, det är det perfekta tillfället för RescueTime.


Denna applikation är överlägsen ett betydande antal av sina rivaler i allmänhet på grund av deras FocusTime -höjdpunkt, som kvadrerar avledande platser när du behöver centrera. Du kan också rita vardagliga linjer på applikationer och lokaler eller planera centrerad tid direkt i ditt schema. Rapporterna är genuint upplysande – klargör var din tid går till slöseri.


Innehållsskapande


Videoshop – Om du inte har gömt dig undan de senaste åren vet du hur videoinnehåll riktar onlinemedier, visar upp innehåll och publicerar nu. Floden av TikTok gjorde detta mönster betydligt tydligare. För att skilja dig från gruppen bör din video dock vara förstklassig och i linje med din bild. Istället för att anlita konsulter eftersom du vet noll om att ändra, föreslår vi att du försöker Videoshop. Det är instinktivt att använda och erbjuder många element: lägga till bildtexter, musik eller ljudsignaler, kombinera nedskärningar, hantera film och så vidare


Frase – Du kan hävda att fantasin är viktigast när det gäller innehållsskapande, men SEO -specialister skulle legitimt flina. Alla dina virtuosa tankar om innehåll kommer att gå ner i kanalen om de inte upprätthålls av SEO. Det är när Frase hoppar för att skydda. Denna AI-drivna applikation minskar forskning från timmar till sekunder utan att du erbjuder din njure att betala som andra SEO-enheter gör. Det hjälper dig att skapa innehåll som din publik är sugen på.


Vävstol – Det mest idealiska sättet du kan avslöja hur något fungerar för dina kunder är genom video. Bit för bit infografik kan vara användbart men dessutom skrämmande. Hur som helst, en video skär bort jakten. Följaktligen upptäckte förklaringen Loom sin plats på den här listan över bästa företagspersoner. Ladda bara ner appen eller lägg till Chrome -förstärkningen och börja spela in din skärm. Det bästa med det är att videon följaktligen överförs till molnet varifrån du snabbt kan dela den.

Populär-Med Popular, en lättförståelig sida designare, har du för närvarande ingen betydande benådning för att inte ha en webbplats 2021. Näringslivet har skakat av den berömda infektionen och alla individer som försummat att flytta på webben och göra en webbplats medvetet markerade sitt dödsstraff.

På grund av Popular och deras förenklade korrekturläsare kan varje individ som inser hur man flyttar musen, inklusive din morfar, skapa underbara hälsningssidor. Dessutom är det bara början på det, programmet har en omfattning av olika komponenter för att ge en fullständig buntinblick.

Unfurl – För att skära igenom uppståndelsen via onlinemedier måste du ha en tilltalande substans som kommer att intressera tittaren. Av den anledningen fostrade Unfold en berättelseproducent och redaktionschef för Instagram-layout som slår deras motstånd med det lättförståliga gränssnittet och det gigantiska sortimentet av färdiga format. Det hjälper dig att göra berättelser som ger genomsyn i ljuset av din bild och förväntningar och samtidigt spara dig på schema och nerver.

Personlig tillväxt affärsdrivande applikationer

Blinkist – En företags visionärs liv är regelbundet rasande, och det kan vara svårt att ta reda på hur man läser en bok. Men det ger dig inte ursäkt för att inte se över din företagsinformation. Med det som ett primärt bekymmer såg ingenjörerna på Blinkist till att deras innehåll (bokinspelningar och digitala sändningar) inte är svårt att bearbeta. Därefter är en vanlig lyssning någonstans nära 5 och 15 minuter. De har ett enormt bibliotek och många poäng att bläddra i. Så följande gång du springer eller är instängd i rusningstiden, slå på din Blinkist -applikation och ta till dig informationen.

Instapaper – Även om förra året deras största motståndare, Pocket, dök upp på denna rundown, den här gången valde vi Instapaper förtjänar platsen. Varför? Eftersom det är det enklaste läs-det-senare programmet att använda och det är billigare. Återigen är den laddad med element och funktioner som är mer i takt med behoven hos den avancerade affärsvisionären. Det bästa med det är att det är samordnat med Kindle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *