Livsmedelsindustrins evenemang och mässor

Med mässor och andra evenemang är livsmedelsindustrin full av möjligheter till utbildning, innovation, nätverkande och upptäckt.

Här är de stora kommande evenemangen, organiserade efter kategori och region.

 • = 2021-händelsen avbröts
 • = Endast online-händelse
 • = Personlig händelse
 • = Hybridhändelse

Amerikanska mässor

 • Bageri & snacks
 • Dryck
 • Mejeri
 • Matservering
 • Allmän förpackning och bearbetning
 • Livsmedel
 • Kött och fjäderfä
 • Producera
 • Kyld & fryst
 • Specialitet
 • Teknologi
 • Internationella mässor
 • Bageri & snacks
 • Dryck
 • Mejeri
 • Matservering
 • Allmän förpackning och bearbetning
 • Livsmedel
 • Kött och fjäderfä
 • Producera
 • Kyld & fryst
 • Specialitet
 • Teknologi
 • Amerikanska mässor

Bageri & snacks


Sweets & Snacks Expo
Indianapolis, 23-25 ​​juni 2021
Gå med i 17 000 konfektyr-, kak- och mellanmålspersonal från 90 länder för den största samlingen av nya godis- och snacksprodukter. Över 760 utställare täcker fyra hektar evenemangsutrymme i denna årliga mässa sponsrad av National Confectioners Association.

International Baking Industry Exposition


Las Vegas, 17-21 september 2022
International Baking Industry Exposition är den största, viktigaste handelshändelsen för den globala spannmålsbaserade livsmedelsindustrin på västra halvklotet. Vart tredje år erbjuder IBIE branschpersonal möjlighet att hålla möten ansikte mot ansikte, utforska innovationer, bygga relationer och mycket mer.

ABA 2021 Virtual Convention (On-Demand)

För konventets 101-årsjubileum får du branschinsikt genom utbildning, utforskar trender och nätverk med bagare, leverantörer och branschpartners.

Dryck

BevNET Live Summer 2021
Online 22-23 juni 2021
BevNET Live-talare är ledande inom dryckesindustrin som talar om sina erfarenheter och fokuserar på att föra branschen framåt. De håller samtal om bästa praxis, stridsärr, datainblick eller fall som fokuserar på att bryta igenom eller komma till nästa nivå och lärdomarna i processen.

Digital mat och dryck

Digital mat och dryck är mötesplatsen där 450+ digitala marknadsförings- och e-handelspersonal från de mest störande företagen inom mat och dryck samlas och är ett riktmärke för att bättre kunna betjäna sina kunder samtidigt som de växer sin online-verksamhet snabbare.

Mejeri

American Cheese Society Conference
Online 28-30 juli 2021
På American Cheese Society årliga konferens firar du en levande och växande marknad för amerikansk tillverkade ostar i världsklass.

International Dairy-Deli-Bakery Association Show
International Dairy Deli Bakery Association (IDDBA) består av 1 500 företag och är en ideell branschorganisation för livsmedelshandlare, tillverkare, grossister, mäklare, distributörer och andra yrkesverksamma inom branschen. Detta evenemang endast för medlemmar har högklassiga högtalare, ett Show and Sell Center och 1 900 utställningsbås med mat, service och idéer för bättre affärer.

Matservering

National Restaurant Association Show
21-24 maj 2022
På National Restaurant Association Show kommer du att upptäcka innovationer, ingredienser och insikter som hjälper dig att övervinna dina nuvarande utmaningar och förbereda dig för vad som väntar.

Framtida restauranger

Future Restaurants samlar chefer för verksamhet, teknik, design och marknadsföring från alla aspekter av restaurangbranschen. Framtida restauranger fyller behovet av en konferens som utforskar hur restauranger kan använda teknik och innovation för att driva bättre, effektivare kundupplevelser både på plats och via digitala beröringspunkter.

Midwest Foodservice Expo

Midwest Foodservice Expo erbjuder de senaste produkterna, utbildningarna, trenderna och lösningarna, speciellt för restaurang- och livsmedelsserviceindustrin. Mat, dryck och gästfrihet förenar sig med leverantörer av branschen för nya idéer och nya produkter.

Allmän förpackning och bearbetning

Food Safety Consortium Virtual Conference Series, vår
Online, varje torsdag 6-27 maj 2021
Food Safety Consortium Conference har organiserats av Food Safety Tech och har sedan 2012 varit ett utbildnings- och nätverksevenemang för livsmedelsskydd som har livsmedelssäkerhet, livsmedelsintegritet och livsmedelsförsvar som grunden för utbildningens innehåll i programmet. Med ett unikt fokus på vetenskap, teknik, bästa praxis och överensstämmelse har “Consortium” ämnen som är kritiska tänkande som har utvecklats för både branschveteraner och kunniga nykomlingar.

Summit för livsmedelssäkerhet

Summit för livsmedelssäkerhet är dedikerat till att förse deltagarna med mycket relevant, uppdragskritisk information för att hjälpa alla delar av livsmedelskedjan att övervaka, försvara och lösa livsmedelssäkerhetsfrågor.

3-A Sanitary Standards, Inc. Årsmöte och utbildningsprogram
Onlineprogrammet kommer att innehålla experter på en rad ledande ämnen och frågor i den hygieniska utformningen av livsmedelsbearbetningsutrustning. Utbildningshändelserna 2021 öppnar måndagen den 17 maj med ett snabbt rörligt heldagsprogram som börjar med en översikt över 3-A SSI och en introduktion till elementen i hygienutrustningens design som skiljer 3-A Sanitära standarder. Den andra programdagen, 18 maj, kommer att presentera expertperspektiv på rollen för hygienisk design i livsmedelssäkerhetsplaner.

Natural Products Expo West

Online, 24-27 maj 2021
Natural Products Expo, världens största naturliga, organiska och hälsosamma produktevenemang, samlar en inspirerad gemenskap av branschmedlemmar och utställningsföretag.

Digital Food & Beverage Connect

Online, 15- 16 juni 2021
Digital Food & Beverage Connect är ett virtuellt, bransch-, inbjudningsbart evenemang som är anpassat för ledande digital marknadsförings- och e-handelsledare från de mest störande företagen inom mat och dryck. Uppdraget för Digital Food & Beverage Connect är att tillhandahålla en interaktiv plattform på hög nivå för utbyte av idéer, bästa praxis och perspektiv i rätt tid på att gå bortom dessa turbulenta tider.

NOSH Live

Online 22-23 juni 2021
NOSH Live är en show som är utformad för att växa livsmedelsindustrin som är bättre för dig genom att stödja behoven hos livsmedelsvarumärkena som driver den framåt. Evenemanget tar samhällets alla stjärnor till scenen för att ge handlingsbar insikt som hjälper livsmedelsföretag att växa ansvarsfullt.

FIRST (IFT Annual Event & Digital Experience)

Online, 19-21 juli 2021
På FIRST får du insikter för att föra ditt arbete, ditt företag och vårt globala livsmedelssystem framåt. För när vi alla arbetar tillsammans som en, ger vi världen bättre mat. FÖRST – mat förbättrad genom forskning, vetenskap och teknik.

SNAXPO21

Charlotte, 22-24 augusti 2021
Gå med i ett globalt nätverk av leverantörer, producenter och nya smakproducenter från hela leverantörskedjan på den mest omfattande mässan som är dedikerad till din bransch, där du kan njuta av ett komplett utbud av nya heta smaker, se banbrytande förpackningsalternativ, se status -teknik maskiner i aktion och hör från människor som kan hjälpa till att flytta nålen för ditt företag.

SupplySide East

Secaucus, NJ, 24-25 augusti 2021
På SupplySide East har du möjlighet att kontakta 290+ utställare med de mest innovativa ingredienserna och formuleringsteknikerna för att driva ditt varumärke framåt. Du får också insikt och nätverk med de ledande yrkesverksamma inom hälso- och näringsindustrin från hela världen.

NAFEM-showen

Orlando, 26-28 augusti 2021
Upptäck utrustningen och förnödenheter som stöder din återhämtning. Bli inspirerad av banbrytande teknik. Och skapa anslutningar som kan förändra spelet för ditt företag. Allt händer på NAFEM Show.

Food Automation & Manufacturing Conference and Expo

Miami 12-15 september 2021
Food Engineering’s Food Automation & Manufacturing Conference och Expo samlar mat- och dryckepersonal för att utforska olika ämnen om branschen. Deltagarna kan förvänta sig att lära sig mer om de senaste trenderna och teknikerna inom tillverkning, automatisering, hållbarhet och livsmedelssäkerhet vid 2 1/2 dagars evenemang.

PACK EXPO

Las Vegas, 27-29 september 2021
PACK EXPO erbjuder de senaste lösningarna för återförsäljare och konsumentförpackade varor, samt utbildningsseminarier och inlärningscentra med de senaste fallstudierna och rapporterna.

Food Safety Consortium Virtual Conference Series, höst


Online, varje torsdag 7 oktober – 4 november 2021
Food Safety Consortium Conference har organiserats av Food Safety Tech och har sedan 2012 varit ett utbildnings- och nätverksevenemang för livsmedelsskydd som har livsmedelssäkerhet, livsmedelsintegritet och livsmedelsförsvar som grunden för utbildningens innehåll i programmet. Med ett unikt fokus på vetenskap, teknik, bästa praxis och överensstämmelse har “Consortium” ämnen som är kritiska tänkande som har utvecklats för både branschveteraner och kunniga nykomlingar.

SupplySide West 2021 | Livsmedelsingredienser Nordamerika
Las Vegas, 25-28 oktober 2021
SupplySide West & Food Ingredients Nordamerika är den främsta samlingen av hälso- och nutritionspersonal som samlar köpare och leverantörer från hela branschen. Det handlar om vetenskap och strategi kring utveckling av färdiga produkter som driver den globala affärsekonomin.

PROCESS EXPO

Chicago 2-5 november 2021
PROCESS EXPO är dedikerad till den senaste tekniken och lösningarna för livsmedels- och dryckesindustrin. Deltagare kan dra nytta av över 25 timmars utbildning och utbildning om livsmedelssäkerhet, trender och ledarskap, liksom utmärkta nätverksmöjligheter med 15 000 yrkesverksamma inom branschen.

American Food Manufacturing Summit

Online, 16–18 november 2021
Generis American Food Manufacturing Summit sätter standarden för industriförbindelser och idéutbyte och är utformat för att sammanföra mat- och dryckeprocessorer och leverantörer för att diskutera aktuella trender, strategisk insikt och bästa praxis i en ständigt föränderlig miljö. Nätverk med över 150 av dina kamrater, kontakta utställare och lär dig av de bästa industrin som påverkar när vi utforskar strategier för att förbättra automatisering, operativ excellens, kvalitet och säkerhet.

Midwest Food Products Association 2021 Annual

Convention & Processing Crops Conference
Wisconsin Dells, 30 november – 2 december 2021
Midwest Food Products Associations årliga kongress samlar ledare inom livsmedelsindustrin för att diskutera trender, se ny teknik, dela expertis och nätverk med yrkesverksamma inom olika företag och discipliner.

Northwest Food & Beverage World 2022

Portland 3-4 februari 2022
Den största regionala livsmedelsmässan i USA är tillbaka. Följ med på utställningar med den senaste tekniken och innovativa lösningar, värdefullt nätverkande med nya och etablerade kollegor och banbrytande utbildning inklusive interaktiva sessioner.

Food Processing Expo

15-16 februari 2022
Food Processing Expo 2022 kommer att hållas på det nyrenoverade Sacramento Convention Center! Expo lockar ett brett utbud av deltagare, inklusive livsmedelsbehandlare i CLFP, icke-medlemmar, de som har idéer för nya livsmedelsprodukter, universitetspersonal och studenter, leverantörer av livsmedelsindustrin, leverantörer och mer.

PACK EXPO East

Philadelphia 21-23 mars 2022
PACK EXPO erbjuder de senaste lösningarna för återförsäljare och konsumentförpackade varor från över 400 utställare, samt utbildningsseminarier och inlärningscentra med de senaste fallstudierna och rapporterna.

10th American Food Sure Summit

Chicago, 28-29 mars 2022
Varje år täcker American Food Sure Summit en mängd olika ämnen inom livsmedelsindustrin, allt från säkerhet till tillverkning och kvalitet. Branschledare från hela Amerika reser till toppmötet för att delta i paneldiskussioner, presentera inledningsanföranden och dela fallstudier, vilket gör det till ett oöverträffat evenemang för livsmedelssäkerhet och proffs.

Pack Expo International

Chicago, 23-26 oktober 2022
PACK EXPO International samlar en marknadsplats med mer än 2500 utställare som visar den senaste förpackningsutrustningen och teknologierna och över 50 000 deltagare. Denna show innehåller lösningar för praktiskt taget alla vertikala marknader med dedikerade paviljonger för tryckning, behållare och material, konfektyr, återanvändbar förpackning och bearbetning.

Global Food Safety Initiative (GFSI) Conference

Gå med i över 1 200 livsmedelsindustriledare från över 50 länder på den globala GFSI-konferensen! Evenemanget har blivit den främsta mötesplatsen för viktiga beslutsfattare. På GFSI-konferensen kan deltagarna dela kunskap, stärka sina nätverk, visa upp sina kunskaper och göra affärer.

Food Edge

Food Edge är New Englands ledande matmöte som samlar branschens största varumärken, störande startups och toppforskare för att samarbeta för att förbättra livsmedelsindustrin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *