Nyheter för AOM 2021 – En förbättrad virtuell upplevelse

2020 drog Academy of Management gränserna för vad årsmötet kunde uppnå genom att samlas praktiskt taget för att nätverka och dela forskning på nya och spännande sätt. De unika omständigheterna i AOM 2020 inspirerade deltagarna att engagera sig i forskning – och med varandra – i en ny miljö, vilket ledde till en oöverträffad nivå av interaktion och tillgänglighet.

När vi ser fram emot AOM 2021 är vi glada att kunna dela några innovationer baserat på din feedback och förslag som gör årets virtuella årsmöte till en ännu bättre upplevelse för att ansluta, engagera och lära sig:

  • En förhandsvisningsdag torsdagen den 29 juli ger deltagarna möjlighet att orienteras mot den virtuella plattformen och få utbildning för att hjälpa dig att få ut det mesta av din upplevelse.
  • En ny konsortiedag utvecklas för att möjliggöra bredare publikdeltagande – du behöver inte längre välja mellan ditt favorit-PDW- och DIG-konsortium!
  • 75% av sessionerna kommer att vara live (synkron), vilket ger dig möjlighet att delta i realtid, medan du fortfarande ger dig möjlighet att titta på sessioninspelningar när det passar dig efter att sessionen har ägt rum.
  • Med sessioner av alla slag som planeras under var och en av mötets fem dagar blir det enklare och mer flexibelt än någonsin att ordna ditt eget konferensschema.
  • Nivåregistrerade registreringspriser, inklusive ytterligare ett alternativ för tidig registrering.
  • Möjligheter att engagera sig socialt med andra deltagare.

Vi ser fram emot att få vara med på det 81: a årliga mötet i Academy of Management!

Varför delta i AOM: s virtuella årsmöte

År 2020 höll Academy of Management sitt första virtuella årsmöte någonsin och erbjuder unika möjligheter att utöka forskning, nätverk med kollegor och sprida kunskap som tar itu med 2000-talets mest pressande utmaningar relaterade till ledning och organisationer. Det virtuella mötet gav medlemmarna den största flexibiliteten att ansluta på ett sätt som aldrig tidigare varit möjligt, utforska idéer och aktivt lära sig i en ny online-miljö.

One-stop-upplevelse

AOM: s årsmöte ägde rum på en virtuell evenemangsplattform som erbjuder en sömlös upplevelse för alla mötesaktiviteter.

Titta på din bekvämlighet

Årsmötet innehöll 445 synkrona (live) sessioner och 1120 asynkrona (förinspelade) sessioner. De flesta sessioner spelas in och förblir tillgängliga att titta när som helst under mötet och under en längre tid efter mötet, vilket möjliggör ännu större räckvidd och effekt.

Gå med i dina DIG och utforska andra

Det virtuella mötet samlade AOM: s divisioner och intressegrupper, vilket gjorde det möjligt för deltagare att välja och delta i sessioner över domäner.

Undervisnings- och inlärningskonferensen ägde rum praktiskt taget, vilket gjorde det möjligt för medlemmar att förbättra sin undervisningsmetod i ett öppet onlineforum med delade erfarenheter.

Delta i meningsfull dialog

Kompletterande sessioninformation, såsom papper, bilder, PDF-filer och sessioninspelningar, ger ytterligare innehåll och sammanhang. Deltagarna kan se materialet, följa samtal och föra en meningsfull dialog efter sessionen.

Utökade samarbets- och visningsperioder

Deltagare kan tempo sig själva och besöka sessioner när de passar. Frågor, svar och kommentarer kan läggas till fram till 31 augusti. Kompletterande sessioninformation finns tillgänglig till och med den 31 oktober.

Nätverk och engagemang

Medlemmar gick med i konversationer med geografiskt spridda deltagare och utvecklade forskning, undervisning och övning genom virtuella samlingsplatser och listor över kollegor för individuella möten eller gruppmöten.

Virtuell utställningshall

Deltagarna tittade på presentationer och träffade en-mot-en med förläggare och andra leverantörer i Virtual Exhibit Hall.

Virtuell karriärmässa

Arbetsgivare, deltagare i karriärmässan och aktiva kandidater kan delta i den virtuella karriärmässan, där arbetsgivare håller schemalagda presentationer om sina institutioner under mötet och kandidater planerar fjärrvideointervjuer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *