SNACK DATING APP-ÖVERSIKT

Bäst för: Yngre datorer som är bekväma med att spela in videor av sig själva kommer att älska Snack, liksom alla som är trötta på den inaktuella fotograferingsmekanikern

Fördelar nackdelar

Fördelar

 • Originalfunktionen “videoscroll” bryter upp monotonin hos traditionella appar
 • Användarprofiler är mycket mindre benägna att vara havskattar eller bots
 • Förmågan att flörta med vem som helst ger appen en mer naturlig, organisk känsla
 • LGBTQ + inklusive
 • Mellanmål är gratis att använda

Nackdelar

 • Snacks användarbas snedvrider yngre, så äldre datorer kan känna sig felaktiga
 • Videor är också mer intima / personliga än foton, och att låta främlingar kommentera dina inlägg kan skrämma bort vissa användare
 • Vid tidpunkten för denna recension är Snack inte tillgängligt för Android-användare, även om de håller på att expandera till Googles plattform
 • Recensionen

Mer än ett decennium in i appövertagandet av dejtingvärlden har många av oss börjat bli allvarliga online dating trötthet. Mekanikern för att svepa igenom profilbilder har tappat sin nyhet och ärligt talat börjar se ut och känna sig inaktuella. Det är där Snack kommer in: med att märka den växande populariteten hos videor från Instagram Live till TikTok, spelade appen att samma mekaniker kan ge en bättre online-upplevelse.

I stället för att svepa på foton, vilket är ett mycket enkelt sätt för människor att förvränga sig själva, tittar Snack-användare på flöden av dejting profilvideor innan de väljer att interagera. Det är en mycket mer autentisk och personlig upplevelse och lämpar sig för mer naturliga, mindre tvingade interaktioner.

Dessutom kan du gilla och kommentera folks videor, även om de inte gillade ditt eget innehåll, vilket möjliggör mycket mer flirt samtidigt som den här appen ger en mer barliknande känsla med möjligheten att närma sig någon.

Nyckelfunktioner

 • Videoprofiler ger större äkthet och minskar risken för catfishing
 • Möjlighet att flirta med andra innan man ömsesidigt landar på ett ömsesidigt liknande, vilket gör Snack mer som ett socialt nätverk än en traditionell dejtingsapp
 • Daters rullar genom ett videoflöde snarare än oavbrutna nivåer av svep
 • Mellanmål är helt gratis

Snackgranskning

Mellanmål är på en gång bekant och helt nytt, och de nya grejerna framgår tidigt. Du börjar med att skapa en profil, precis som i alla andra dejtingsappar, och ange grundläggande information om dig själv inklusive ditt namn, ålder och kön (med ett brett utbud av könsalternativ för LGBTQ + daters), men istället för de vanliga fotouppladdningarna kommer du att bli ombedd att ladda upp ett foto och ett videoklipp. Du kan ladda upp fler videor längs linjen, men du behöver minst en uppladdning innan du börjar använda appen, för till skillnad från nästan alla andra dejtingsappar på marknaden är Snack videobaserat.

Istället för att bläddra igenom profiler får du ett löpande flöde av videor, liknande det du kan se på Instagram Live eller TikTok. Om du ser en video som fångar din uppmärksamhet kan du gilla den videon och till och med lämna en flirtig kommentar till den. Om den andra personen gillar en av dina videoklipp i gengäld får du möjlighet att skicka varandra direktmeddelanden.

Det finns stora fördelar med videobaserade profiler: du kan vara mer säker på att du till exempel pratar med en riktig människa, och personlighet är lättare att förmedla i en video än på ett foto. Men det är inte allt upp och ner. Gen Z är mycket bekvämare att spela in sig själva än äldre generationer, och så Snack snedvrider (till ingen verklig överraskning) väldigt ung.

Men om du är en ungdomlig singel som letar efter en mer autentisk dejtingupplevelse, gör Snack ett beundransvärt jobb att riva ner den digitala barriären och ge sig själv en känsla av ett äkta socialt nätverk snarare än en traditionell, oorganisk dejtingsapp.

Registrerar dig

Att registrera sig till Snack är enkelt, men ändå något unikt. Du kan bara registrera dig med ett telefonnummer eller ditt Apple-ID – inte en e-postadress – eftersom dessa två metoder är de säkraste och svåraste att förfalska.

När ditt konto har skapats måste du ange grundläggande information som ditt namn, ålder, plats och kön och sedan ladda upp minst ett foto och en video.

Hur fungerar mellanmål – Söka efter tändstickor

Hur man startar en konversation på mellanmål

Snack kombinerar funktioner i både traditionella dejtingsappar och mer öppna sociala nätverk. Du kan se videoflöden av potentiella daters och kommentera och gilla alla enskilda videor, men du kan bara kommunicera privat om du och personen som fångade ditt öga som varandras videor.

Vi är stora fans av detta tillvägagångssätt, eftersom det möjliggör en nivå av avslappnad flirta samtidigt som det fortfarande ger människor skyddet som erbjuds av den ömsesidiga Like-mekanikern.
Till skillnad från traditionella appar, där du sveper genom olika profiler, presenterar Snack dig ett flöde av videor, liknande det du kan se på Instagram Live eller TikTok.

Säkerhet och säkerhet

Snack tar säkerheten väldigt seriöst och börjar med sin registreringsprocess. E-post och Facebook-konton är mycket lätta att förfalska, så det är bara telefonnummer och Apple-ID som gör att du kan skapa ett konto på Snack. Om du vill lära dig mer kan du läsa deras integritetspolicy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *