Snack Video Review: Hur man tjänar pengar på Snack Video App

Senast uppdaterad den 9 maj 2021 av Justin Su

Känner du till Tik Tok? Jag är säker på att du vet om du är här.

Men vet du om Snack Video? De flesta av er kanske inte vet. Snack Video är ett av de bästa alternativen till Tik Tok.

Jag publicerade redan en artikel om hur man tjänar pengar med Tik Tok och beslutade idag att skriva en artikel om hur man tjänar pengar från Snack Video-appen.

Snack-videoappar är tillgängliga för både iOS- och Android-enheter, du kan ladda ner dem från Google Play Store eller App Store.

Redan mer än 12 miljoner människor laddar ner via båda plattformarna, Android och iOS. Du hittar deras app i Play Store, skriv bara Snack Video så hittar du deras app.
Eller så kan du ladda ner APK-filen från APKpure eller UpToDown bara besöka och söka mellan snack video APK. Enligt webbplatsen har de redan mer än 10 miljoner aktiva användare.

Snack Video Downloader

Ja, du kan ladda ner Snack Video med och utan vattenstämpel. Det finns två appar som du kan använda för att ladda ner deras videor. Men dessa appar är endast tillgängliga för Android-användare.

Följande är appnamnet du kan söka i Play Store.

Video Downloader för mellanmål utan vattenstämpel
Video Downloader för mellanmål utan vattenstämpel
Grundare av mellanmålsvideo
Sunny Wu är grundaren av Snack Video-appen och han kommer från Kina. Appens CTO är från Amerika och han heter Gordon Sun.

Appen är registrerad i Singapore men dess officiella förhållande till Kwai-appen visar att de på något sätt är en Kina-baserad app.

Men efter att Indien förbjöd Snack Video-appen avslutade de sin relation med Kwai-appen.

Hur man tjänar pengar på Snack Video App

Det här är vårt huvudämne, eller hur? Ja det är det. Låt oss förstå hur du kan tjäna pengar online med Snack Video-appen. Nedan följer några metoder som kan hjälpa dig att tjäna pengar på appen.

Om någon av de givna metoderna inte fungerar ber vi dig att meddela oss genom att använda kommentarrutan.

Affiliate marknadsföring

Det bästa sättet att tjäna pengar med Snack-video är affiliate-marknadsföring. Du kan tjäna enormt mycket pengar om du har många följare.

Vad du måste göra är att gå med i affiliate-marknadsföringsplattformen och välja produkter relaterade till din video och lägga till länkar till dessa produkter.

Varje gång någon köper något från den länken tjänar du en provision.

Vill du veta mer om Affiliate Marketing? Jag publicerade en artikel om hur man tjänar pengar på affiliate-marknadsföring.

Sponsorskap

Om du har ett stort antal följare och tittare kommer varumärken att kontakta dig för att marknadsföra sina produkter via dina videor.

De ger dig lite pengar för marknadsföring.

Gå med i Snack-videotävlingar

Snack Video-appen är värd för olika tävlingar dagligen, vecka och månad. Du kan delta i alla tävlingar och kan tjäna pengar eller olika priser som telefoner och klockor.

De sätter några begränsningar som du kan lära känna genom att bara använda deras tävlingssida.

Hänvisa och tjäna

Den enklaste metoden att tjäna pengar är att hänvisa och tjäna. Om du inte har följare på Snack Video kan du fortfarande tjäna på det. Kopiera din remisslänk och dela den med dina vänner eller sociala medier.

Slutsats: Det finns många sätt att tjäna pengar online och det här är ett av dem. Du kan också prova andra metoder för att tjäna pengar för det. Du hittar relaterade artiklar och guider på moneyforwallet.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *